17:00

Horndals IF

Referat: Stora Skedvi IK - Horndals IF

Stora Skedvi IK - Horndals IF 1-1 (0-0)

Oavgjort mot seriesegrarna i sista matchen gjorde att vi säkrade 3:e platsen i serien.

En spelmässigt jämn match där vi hade flera chanser än hemmalaget. Hade vi haft en "normal" domare hade vi även haft chansen till ännu mer utdelning, bl.a. skulle vi haft 2 solklara straffar för både hands och tröjdragning.

0-0 efter en jämn första halvlek.

Efter 12 minuter av andra halvlek tog hemmalaget ledningen med 1-0 efter en hörna där vi inte fick bort bollen. För övrigt så var det enda skottet Stora Skedvi hade på mål denna afton. Simon hade inte mycket att göra i mål. Det i sig får ge bra betyg rent försvarsmässigt av oss. Vi styrde verkligen bort deras försök till anfall när de närmade sig vårt straffområde.

För en gångs skull hade vi lite flyt med tanke på att vi kvitterade i 90:e minuten, även om vi var värda det utifrån spelfördelningen överlag. Målgörare blev Milad Sarwari efter att Javid Ahmadi föredömligt vunnit åt sig bollen på vänsterkanten och serverat ett fint pass till Milad inne i straffområdet. Milad tog emot bollen, gjorde en fin vändning och tryckte bollen in i mål.

Värt att notera var att unge Ossy Nyhlander (som fyller 15 år i januari) gjorde debut i A-lagströjan. Klart godkänd insats med sin snabbhet och sitt hårda jobb där han visade att det inte är någon konst att möta oss "gamla gubbar"... ;o)

Årets serie visade sig vara en väldigt jämn historia där alla kunde slå alla. 3 lag slutade också på samma poäng men vi hade tur och skicklighet att få lite bättre målskillnad än de andra vilket innebar att vi alltså kom 3:a i serien.