Referat: Långshyttans AIK - Horndals IF

Långshyttans AIK - Horndals IF 3-2 (1-1)

Förlust med 3-2 i träningsmatchen mot Division 6-laget LAIK.
En match där vi var värd vinsten och spelade riktigt bra.
Nu släppte vi bollen lite enklare och visade även tålamod med boll. Överlag låg vi även rätt rent försvarsmässigt.

Som sagt, orättvist resultat då vi hadel 5-6 frilägen som missades.
LAIK hade knappt hade några chanser men satte de lägen de fick varav en på en väldigt enkelt dömd straff.

Vi tog ledningen i 23:e minuten efter ett mönsteranfall där bollen gick som på räls med ett tillslag. Tony Nilsson gjorde det målet framspelad av Milad Sarwari där alltså många låg bakom detta mönsteranfall.
Vi gick till halvtidsvila med ställningen 1-1 efter att LAIK kvitterat, väldigt önödigt efter en försvarsmiss.

I andra halvlek började båda lag se lite slitna ut men vi tog över spelet lite mer.
Vi tog också ledningen med 1-2 i 69:e minuten. Albin Sjöström nickade in en frispark från högerkanten slagen av Magnus Sjöström. Då hade vi koll på händelserna och var det spelande laget.
Surt att domaren då gav bort den billiga straffen så ställningen återigen blev kvitterad.
Med 10 minuter kvar att spela lyckades LAIK få in 3-2, mer eller mindre slumpmässigt.

Sammanfattningsvis var vi det bättre laget och var värd vinsten, men samtidigt måste vi sätta våra chanser. Det som var positivt var att vi allfall skapade en hel del lägen framåt. Nästa match sätter vi chanserna helt enkelt... ;o)