17:00

Näs IF

Referat: Horndals IF - Näs IF

Horndals IF - Näs IF 4-4 (2-2)

Delad pott i sista matchen för säsongen. Horndal började bäst och var först på i stort sett allt. Tar också ledningen med 1-0 genom mål av Martin Wallin (straff) där Simon Jansson blev fälld i straffområdet. 2-0 sätter Javad Nurzahi efter retur på ett skott av Sjössa som gick i stolpen. Då hade det gått 26 minuter av matchen. I 33:e minuten bjuder vi in Näs i matchen genom att dra på oss en helt onödig straff och 2-1 är ett faktum. Då är det också tyvärr en del negativa vibbar som man lägger fokus på istället för att lägga kraften på det vi gjort så bra innan dess. Det är ngt en del måste bli bättre på. Efter det så gör också Näs 2-2 i 45:e minuten. I andra halvlek börjar Näs bäst och gör också 2 snabba mål och vi har alltså ett underläge med 2-4. På dessa 2 mål är vi inte riktigt på tårna försvarsmässigt. Skönt ändå att vi efter det visar moral och inte ger upp! 3-4 gör Javad (Abbe framspelare) medans Robert Bjurling kvitterar i 57:e minuten (Lillis framspelare). Med en halvtimme kvar att spela drar tyvärr Robban på sig en utvisning så vi får spela med en man kort resten av matchen. Trots det är det vi som är det bästa laget och trycker på för ett avgörande. Vi har också en boll innanför mållinjen, precis som i bortamatchen mot Näs, men även denna gång "ser inte" domaren detta och oavgjort resultat är ett faktum.