Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hjältevads Mariannelunds IS FB P-03

15:00

Norrahammar IK

Referat: HMIS - Norrahammar IK

Så var säsongens första match avklarad och därmed debuten på 11-manna plan.
Denna DM-match var en mycket bra genomkörare och våra grabbar gör en mycket godkänd insats. Spelet var jämnt även om vi nog hade fler chanser men inte lyckades få bollen förbi deras målvakt.
I halvtid stod det 0-0, i andra var det fortsatt jämnt med chanser åt båda håll men det var Norrahammar som lyckades göra målen, det första kom efter knappt 20 minuter efter en tilltrasslad situation precis i utkanten av straffområdet och det andra drygt fem minuter senare från nästan samma position..
Hela laget gör en väl godkänd insats och det var en bra värdemätare som visade vad vi behöver putsa på inför kommande säsong.