Riavallen
28 maj 2016
11:00

Referat: Fårbo FF - Hjältevads Mariannelunds IS

Detta är en match vi snabbt vill glömma eller kanske ska lära oss något av. Fårbo tog ledningen med 1-0 redan efter tre minuter och i halvlek stod det 3-0. Vi kom aldrig in i matchen utan fick jaga boll hela tiden och så snart vi fick tag på den så blev vi av med den igen. Andra halvlek fick vi en straff emot oss redan i första minuten och fick spela en man kort i tio minuter då Gabriel fick en varning. Efter detta fick vi ytterligare två straffar emot oss och det visar på att vi låg steget efter mest hela tiden. Vi hade för många spelare borta på samma position och fick därmed låna in spelare samt fick flera spela på en plats man är mindre van vid det påverkade förstås också spelet.
Alla spelare ska ändå ha beröm för att de höll modet uppe och jobbade på.