Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hägersten SK F2010

Följ

F2010

Följ oss för uppdateringar
Följ
Hägersten SK
Fotboll
F2010

Höstlov!

31 okt 2022 5 kommentarer 204 visningar
Hansa Olander Tränare
5 kommentarer
  • 1 nov 2022 Catarina Berglund

    Hej! Jag kunde tyvärr inte vara med på föräldramötet men läste pdf:en som skickades ut. Kul med nya laget och allt ni gör för tjejerna! Men jag måste säga att jag reagerade på årsavgiften (3500 kr eller ev +400 kr i medlemsavgift). I IFK Aspudden betalar man 900 kr per år, i Älvsjö AIK 2100 kr och Hammarby 2000 kr. Vad är det som gör att den här klubben har mycket högre avgift? (Jag läste om plan och domare etc men det betalar ju de andra lagen också.) Jag gissar att ni tränare här inte är med och fattar beslut om avgifterna, men jag vore tacksam om ni förde detta vidare och om jag kunde få svar. Hälsningar Catarina Berglund

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 nov 2022 Catarina Berglund

    Jag menar att detta försvårar den jämlika tanken att alla ska kunna vara med och spela fotboll. Det är en hemsk tanke att barn inte börjar spelar fotboll i det här laget på grund av att det är dyrare än i andra klubbar.

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 nov 2022 Hansa Olander

    Hej Catarina! Jag kan inte svara för hur andra klubbar gjort för att få ner sina medlemsavgifter. Jag tror dock att två av de stora faktorerna är antalet medlemmar som kan hjälpas åt att bära kostnaderna samt sponsorer. MHFF är en väldigt ung förening och har inte speciellt många medlemmar än. Över tid kommer detta att ändras och då kan även avgiften sänkas är förhoppningen. Likaså kommer möjligheterna till att knyta till sig sponsorer öka i takt med att medlemsantalet ökar. Jag håller med dig fullt ut om att avgiften inte skall hindra något barn från att kunna spela fotboll. Jag vet också att alla tre klubbar (HSK, MIK och MHFF) jobbar hårt med olika sätt att hjälpa de som inte har möjlighet att betala sin avgift just av den anledningen. Några av dessa sätt syns, andra gör det inte. Hoppas det var svar på frågan!

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 nov 2022 Catarina Berglund

    Tack för svar! Det låter jättebra att MHFF, som Hansa skriver, hjälper familjer som har svårigheter att betala avgifterna. Men i min värld är det ännu bättre att ha avgifter som ”alla” har möjlighet att betala. :)

    Jag förstår att detta sannolikt är fel forum att diskutera ideologi och lagkultur så jag ska inte gå in mer på det (det kanske också lätt tolkas som kritik vilket inte är min poäng). OBS! Allt gott till er tränare, detta är verkligen ingen kritik av er! Jag är tacksam för allt arbete och engagemang ni lägger ner.

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 nov 2022 Hansa Olander

    Hej Catarina! Tack för fina ord!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in