Andreas
Conny
Joakim W

äntligen seriepremiär för blaget och även gräspremiär.

Esk tar tag i taktpinnen direkt och skapar lite halvchanser. Första heta chansen kommer i den 5min när esk får en hörna. Conny lägger den mot första stolpen och Isak når högst och nickar bollen på David S och den studsar till en ensam stående Andreas som rakar in den från 2meter, 1-0. skont med en bra start. Esk försökte hitta luckor bakom deras försvar men dom hade en bra mittback så läg rätt. I den 13min så kommer nästa hörna och denna gången slår Conny den mot bortre stolpen och den går rakt igenom och deras ytterback springer in med bollen i mål, 2-0. inövad variant. Borrby och sin sida försökte rulla boll och avlossade några skott men inget som var farligt. Det var närmare 3-0 än 2-1. esk håller ut till paus.

Vi gör några byten i paus inför andra.

Andra halvlek så går esk ner sig och Borrby får komma in i matchen. Som tur e så är dom alldeles för uddlösa framför mål och man lägger mer fokus på att gnälla på varandra än att spela boll. Esk e vassa i sina kontringar och med 10min kvar så får Jocke W äntligen lira center och tackar för förtroendet med att att placera in 3-0 med vänstern. 3-0 blir också slutresultatet.

Summering: syntes det var premiär på gräs. Spelet hackar lite och benen blir tunga under matchens gång. Dock så fanns det ljusglimtar när vi gör 2st mål på hörna vilket vi har tränat på mycket under våren. Vi försöker rulla boll och hitta ut på kanterna och försöker hitta in i boxen. Vi suger på karamellen och så ser vi fram emot Löberöd på fredag för alaget.