Anton J
Lucas H
Conny S

Vi begav oss till Lövestad för en våt b-lagsmatch. Vi skulle testa ett nytt spelsystem 4-3-3.

första halvlek är en jämn halvlek. Esk äger dom första 20-25min och Lövestad tar över och äger dom sista 20min. Vi får se fina mål. Conny gör mål på en hörna där han först slår hörna och sen tar sig in och får tillbaka bollen avslutar med ett skott innanför första stolpen. Lucas får en fin boll i djupet och avslutar med ett enkelt skott sidan om målvakten, 0-2. sen gör dom 3 raka mål när vi slarvar i försvarspelet men vi repar mod. Med halvlekens sista spark så får Victor en fin boll i djupet men istället för att avsluta så passar han bollen i sidled till Anton som avslutar i mål, 3-3.

andra halvlek gör båda lagen massa byten och lagen byter chanser med varandra. Båda lagens målvakter gör en bunke högklassiga räddningar och det görs tyvärr inte fler mål utan matchen slutar 3-3.

summering: våt och trevlig match. Det är juste över 90min och inga fula grejer.
Båda lagen skulle gjort fler mål, men målvakten håller siffrorna nere. Vi tar nya tag på torsdag då vi tar emot Kivik/st olof.