Jesper T 2
Anton J
Fredrik T

En på förhand match som esk ”bara” skulle vinna och det med stora siffror men sånt kan sätta sig i huvudet.

Esk tar tag i taktpinnen direkt och hittar luckor bakom deras ytterbackar. Det dröjer ändå ett par minuter innan målet kommer. En långboll bakom backlinjen som Lucas löper på och målvakten gör en riktig Rembrandt på och sparkar ett stort hål i luften och Lucas får öppet mål, 1-0. efter detta så sticker dom upp och skapar ett par hörnor men inget som är farligt. Esk tryckte på och hade ett par lägen där deras målvakt gör ett par fina räddningar på. I den 18min kommer det förlösande 2-0 målet. David S springer på en rensning och precis när han ska sparka till bollen så blir han kapad och domaren blåser en solklar straff. David tar själv hand om straffen och gör inget misstag, 2-0. sen rullar det på och målen kommer tätt. 3-0 gör David J efter en fin mottagning i straffområdet och ett stenhårt avslut nere vid stolproten. 4-0 gör Lucas på ett fint skott inne i straffområdet. 5-0 gör David J också det på ett fint skott. 6-0 gör David S på en fin passning mellan backarna och ensam med målvakten lägger han den sidan om. Esk hade bud på fler mål men 6-0 i paus.

Vi har ett bra snack i paus och vi ska inte slå av på takten men framförallt inte släppa in något mål.

Andra halvlek är lik den först men kanske lite mer dominans från Esk. I den 50min så avancerar David S in från kanten och inne i straffområdet blir han neddragen och domaren blåser straff. Fram stegar Lucas som sätter den enkelt i mål, 7-0. Fredrik gör 8-0 när han tar sig förbi försvararen och avslutar med en stenhårt skott nere vid första stolpen. Esk flyttade fram positionerna och tryckte till dom högt uppe. Vi gör 3st byten framåt med 25min kvar.
9-0 gör Erik på en fin nick där han kommer före målvakten och nickar in den i öppet mål. Erik gör också 10-0 när han ser att målvakten är långt ute och lobbar in den i bortre. 11-0 gör Jesper T på hörna där han får stå helt ensam och bara sätta huvudet till. Esk hade bud på många fler mål men skärpan var ibland inte så bra. 12-0 gör Anton när han tar sig fram från sin backposition och väl inne i straffområdet så får han bollen och placerar in den i bortre. Vi får också se ett 13-0 mål när Jesper T slår ett lågt inlägg som Andreas ska klacka i mål men missar och den tar på deras back och går in i mål. Matchen slutar 13-0.

summering: det kunde blivit ännu större siffror och det var sett över 90min enbart ett lag på banan. Wollsjö ska ha en stor eloge som inte ger sig och kåmpar på. Esk slår inte av på takten och alla 14spelare gör det kanon. Idag var där inte mycket negativt utan vi tar med oss matchen och ser fram emot Svensköp borta på söndag.