7 april 2019
18:00

Järla IF FK Svart

Referat: Essinge IK 1 - Järla IF FK Svart

Vi inleder inte på bästa sätt då motståndarna pressar oss väldigt högt. Vi har svårt att hitta ett lugn i spelet första minuterna. Mycket spel på mitten då båda lagen har svårt att göra något när man har bollen. Matchen står och väger mycket utan några vassa lägen för något av lagen. 0-0 i halvtid men vi går in i vilan med en känsla att det är våran match att vinna. I andra halvlek märks det att våra spelare börjar bli frustrerade och trötta. Motståndarna gnäller väldigt mycket och filmar vilka får våra spelare att se rött. Järla sätter 1-0 med cirka 20 minuter kvar pågrund av slarv i backlinjen. 2-0 kommer kort efter då våra spelare verkligen är frustrerade. Det blir lite bråk mellan spelarna efter en hård men inte ful tackling från vår spelare som gör att vi får en spelare utvisad. Vi var det bättre laget hela matchen, men ibland går det bara inte. Vi lär oss från matchen och går vidare. // Lukas