16:00

Borås Bandy

Referat: Mölndal BK - Borås Bandy

Med en tunn trupp idag igen pga skador, sjukdomar och arbete tog vi oss an ett tufft uppdrag på Åby Isbana idag klockan 16.00

Vi tog förvisso ledningen efter 24 minuter med 0-1 genom mål av notoriska målskytten #10 Grigoriy "Grisha" Yugasov, utan assist. Härligt och kändes positivt!

Men sedan kvitterar Mölndal Bandy tre minuter senare till 1-1 genom Erik Sundling, och fyra minuter senare gör sedan våra motståndare två mål på knappa två minuter(Enelund och Lundqvist) då vi har Nikita Veshchagin utvisad samt materialfel på en skridsko för Alex Shtele och spelar hårt våra tre unga juniorer som gör det bra och är lärorikt, men det är oerhört svårt att klara uppgiften mot rejält seniormotstånd och det visade sig. Vi kunde inte slussa in dom i spelet med support av våra rutinerade spelare med andra ord. 3-1 på tavlan och i 40:e minuten utökar Mölndal vid skada på vår Grisha Yugasov till 4-1 genom Wernersson.

Paus och ny energi skapades och en vilja att göra det bättre i andra halvlek. Men tanken var tom efter hårt matchande på få spelare senaste tiden så efter #77 Aleksandr Shtele reducerat till 6-2 i den 68:e minuten tar vi helt enkelt slut, fullt begripligt.

Slutresultatet skrivs till 9-2 efter diverse utvisningar som följd av främst trötthet från vår sida. Vi gratulerar Mölndal till en idag välförtjänt seger. Och vi i Borås Bandy kommer garanterat igen!