13 februari 2022
13:00

Surte BK

Referat: Borås Bandy - Surte BK

Efter en mycket stark öppning första 25 minuter av första halvlek och ledning med 2-1 tappar vi spelet och Surte BK både kvitterar och tar ledningen innan halvtidsvisslan ljuder.

Resultat i paus 2-3

I andra halvleks början anfaller Borås direkt men i en snabb spelvändning sätter dagens enda tvåmålsskytt Gösta Ahlgren 2-4 för sitt Surte BK.

Detta till trots spelar Borås Bandy en trevlig och i flera stycken smart andra halvlek och hotar serieledaren i F-1 serien mot Allsvenskt kval rejält! Vi är stolta över vår prestation 75% av de 90+ minuter matchen varade.
Helt naturligt reducerade också Borås till 3-4 men Surte klarade sig undan men blotta förskräckelsen då domarteamet Adolfsson blåsta av matchen efter 93.30

Vi tackar publiken, 87 åskådare i duggregn på Bodavallen, våra sponsoren, U-sektionen för Fiket och BAIK för lånet av stugan, bävrar funktionärer och frivilliga samt inte minst Lotta och Fredrik som försökte sitt yttersta ordna med bra is, som dagens vaktmästare, utifrån svåra yttre förhållanden och gör det riktigt bra!