Dalslands Sparbank Cup Damer seniorer 2023 Grupp B

16 mars 2023
19:00

Bengtsfors IF

Referat: Kroppefjälls IF - Bengtsfors IF

Dm matchen på torsdagkväll gjorde tjejerna en väldigt väl genomförd match, vi vinner med 7-1 och tar oss till final i DM, vinnaren i den andra gruppen är inte klar än, men det står mellan Eds FF och IF Viken. De lagen har varsin seger och möts i en avgörande match. Åter till vår match, där börjar Kroppefjäll med ett avslut strax utanför stolpen. Vi vaknar av detta och vi tar tag i taktpinnen genom ett bra och varierat anfallsspel och nästan fläckfritt försvarsspel. 1-0 gör Joline fint framspelad av Elin O i den 15 minuten. 2-0 kommer i den 39 minuten genom Cornelia som skjuter ett långskott i mål, assisterad av Meja. 2-0 i halvtid och det kunde ha varit flera mål från vår sida. I den andra halvleken så ökar Cornelia på till 3-0 i den 49 minuten, assisterad av Felicia. I den 65 minuten gör Cornelia 4-0 (hatrick) återigen assisterad av Felicia. I den 69 minuten är det Felicias tur att göra mål ett välplacerat avslut , fint assisterad av Elin O, 5-0. I matchminut 76 gör Kroppefjäll 1-5 genom Kosovare Sadiki. Vi skakar av oss detta och i den 78 minuten gör Linnea 6-1 ett avslut utanför straffområdet som smiter igenom alla spelare och går via stolpen in i mål. 7-1 gör vi genom en snabb igångsättning av Tilda i målet, vi spelar oss ur Kroppefjälls press och Bella löper sig fri, tar ett avslut som går i en båge över målvakten, Felicia placerar in bollen i öppet mål. Vi gör en väldigt stabil match rakt igenom. Nästa match är Arvika IK Fotboll borta på lördag.