26 mars 2022
16:00

Årjängs IF Div 3

Referat: Bengtsfors IF - Årjängs IF Div 3

I lördags spelade vi mot Årjängs IF på Långevi, Årjäng vann samtliga sina matcher i fjolårets seriespel och är det bästa motstånd vi stött på hittills i år. Redan efter 30 sekunder båste domaren straff för gästerna efter en närkamp i straffområdet. Straffskytten Emelie Axelsson satte straffen säkert. I den 12 minuten så vinner i bollen på Årjängs planhalva och trycker tillbaka dem, vi får en straff för en handssituation, Madelen sätter den säkert i mål. Vi inner bollen på egen planhalva och spelar tillbaka till Tilda som vaktade målet för dagen. Hon väljer att lägga en längre boll till Madde som driver bollen med sig , flera andra spelare tar löpningar för att ge alternativ, Madde avslutar själv säkert i mål. Årjäng gör 2-2 genom Alva Gustavsson , målet ät likt vårt 2-1 mål. 2-2 står sig halvleken och speglar matchbilden. I den 50 minuten gör Årjäng 2-3 genom Engla Sandelin efter några fasta situationer. I den 52 minuten gör Årjäng 2-4, målskytt denna gång är Agnes Amnetag som trycker sig förbi på kanten och skjuter bollen högt i bortre hörnet. Direkt på avsparken så passar Ebba in bollen till Frida som i sin tur frispelar Madde som gör sitt tredje mål för dagen, 3-4. Årjäng gör 3-5 i den 62 minuten återigen är det Agnes som gör mål. I den 72 minuten smäller Joline in 4-5 efter en frispark där vi vinner bollen flera gånger i Årjängs straffområde. Vi trycker på för att komma ikapp och skapar några lägen men vi får inte in bollen. En match där vi hittar våra offensiva attacker bättre, bra med påfyllnad i anfallspelet. Nästa match är på lördag den 2 april, start kl 13.00 då kommer Rabbalshede på besök. Välkomna!