20:00

Bele Barkarby FF

Referat: Sollentuna FK V - Bele Barkarby FF

Vänner,

Sollentuna kom ut hungriga på nylagda Norrvikens IP:s hala underlag och redan efter några minuter fick ”Benny Guldfot” i Sollentuna till en helt otagbar pangträff från halvdistans som ställde både försvar och Nico. Efter det kom vi aldrig riktigt till ro och hittade aldrig vårt inövade försäsongsspel. I mitten av första halvan blev Abdi neddragen strax utanför straffområdet i ett misstänkt friläge men efterföljande frispark blev resultatlös efter att undertecknad ställde sig i vägen bredvid muren. Dumt som satan! Utöver det dök endast några enstaka chanser upp att reducera men tyvärr helt utan utdelning. Lejonen från Skälby kämpade tappert men var inte riktigt på i närkamperna vilket lämnade 2-0 i halvlek.

Andra halvan blev tyvärr inte mycket bättre från vår sida och vi kom aldrig riktigt till några riktigt heta chanser för reducering. Tappad boll från vår sida i känsliga läge vid uppspel gjorde att Sollentuna bitvis ganska enkelt kunde ta sig förbi hela Bele-gänget genom snabba vändningar med bra bredd gjorde att slutresultatet till slut skrevs till 0-5 efter ytterligare en högerkänga i världsklass från ”BG” mm.

Uppsummerat får vi nog kalla det en tragisk historia som vi gärna glömmer fort som bara den, men vi kan inte bortse från att Hunden, Katten, Citronen, Fisken & Co. helt enkelt blev för tunga för oss den här gången.

Domarinsatsen lämnas helt utan kommentarer. Inte ens kylsprejen funkade..

Efter att ha slickat såren blickar vi nu framåt och behöver hitta tillbaks till tuffare närkamper samt tryggheten i spelet att vårda bollen inom laget lite mer och bättre. Det blir lite för ofta att vi sparkar bort bollen på chansbollar som resulterar att vi blir hårt straffade bakåt. Viva passningsspel på det gröna i trianglar!!

Nu blickar vi framåt mot kommande matcher. På söndag kväll ska Kofkella få sig en ordentlig omgång på hemmaplasten San Strömvallen! Heja Bele!