Startelvan: Alfred, Edvin, Sebastian, Christoffer, Gustav, Philip, Colin, Abubakarr, Johan, Anton och Rasmus.
Avbytare: Isak, Oskar S, Alexander, Olle, Nasser, Mattias och Mikael.

1-2 Oskar Spets (54)
2-2 (62)
2-3 Rasmus Gerke (72)
3-3 (86)

Vi åkte ner till Sunne med en träningspass på benen efter uppehållet. Vi fick en bra träningspass ikväll mot ett bra Sunne, alla fick minst 45 minuter.

Det märktes att vi var ringrostiga, första 15-20 minuterna var vi inte med riktigt. Sunne hade mer boll och matchen spelades mest på planhalva, men det var inte direkt att man skapade målchanser, vi stod rätt och lätt dom trilla boll sidleds. Vi slog en hel del felpassningar och det var vid dom situationerna som det kändes att det kunde bli farligt.

Vår första skott på mål kom runt den 21:a minuten genom Philip, målvakten räddade långskottet. Fem minuter senare fick vi en hörna som vi gjorde 0-1 på, antingen var det Sebastian som nickade in den eller så var det en motståndare som gjorde självmål. Runt den 29: e minuten så blev det en löpduell mellan Rasmus och deras målvakt, Rasmus hann först men kom i dålig vinkel och bollen gick på fel sida av nätet.

Sunne skulle kvittera runt den 41:a minuten, vi blev lite för passiva och rensade inte bort bollen direkt och det tackade deras målskytt och satte bollen i mål. 1-1 skulle stå sig halvleken ut.

Alla avbytare kom in (förutom Isak) direkt till andra halvleken och laget såg ut så här: Alfred, Alexander, Sebastian, Christoffer, Oskar S, Olle, Nasser, Mikael (kom in redan under 1:a halvleken då Abubakarr skadades), Johan, Mattias och Rasmus.

Vi kommer ut till andra halvleken pigga och återtog ledningen i den 54: e minuten, Oskar S fick på en riktig kanon som var otagbart för målvakten. Tyvärr så höll ledningen inte så länge, vi tappade bollen på mitten, dom slog en djupledsboll som vi inte lyckades rensa och då var målskytten ensam med Alfred och gjorde inget misstag, 2-2 i den 62:a minuten.

I den 70: e minuten så var Mikael nära att bli målskytt, men hans avslut blev lite för löst och bollen skruvades sig ifrån målet. Men vårat tredje mål skulle komma tämligen direkt efter i den 72:a minuten när Rasmus efter några vändningar placerade bollen vackert förbi deras målvakt rakt i krysset!

Följande tio minuterna har vi tre jättelägen att stänga matchen med ett 2-4 mål, men vi lyckades inte ta tillvara på chanserna och som det ofta brukar ske så kvitterade hemmalaget för tredje gången ikväll, en tursam mål för deras del då bollen tar på en av våra spelare och lurade Alfred i vårat mål, 3-3 var i mina ögon inte en helt rättvist resultat men som jag brukar säga, fotboll är sällan rättvis.

Tycker killarna gjorde en helt okej match med tanke på att vi inte spelat nu på tre veckor, så detta var en bra genomkörare inför lördagens match. Vi önskar Sunne lycka till i resterande säsongen.