Referat: Västanviks AIF - Bråtens IK 2-0

Domare: Redar Palani (Karlstad)
Trupp: Alfred Renhult Larsson, Marco Miller, Sebastian Rahm, Mohsen Hosseini, Lars-anders Hult, Colin Ram, Noah Melkersson, Edvin Karlenäs, Mohamad Abdul Ghani, Johan Bjuremo, Philip Erlandson, Isak Olsson

1-0 Colin (6.18)
2-0 Noah (14.10)

Det blev seger i Hallvärmländskan första match, nyförvärven visade upp sig på bästa sidan, dessutom fick Colin och Noah göra sina första mål!

Bråtens IK började något bättre och pressade oss tillbaka, bland annat hade dom en i stolpen. Men sedan började killarna att hitta rätt och vi tog över spelet mer och mer.

I den 6:e minuten bröt Colin en boll och gick på en härlig solo räd och satte bollen i det bortre stolpen, 1-0 var ett faktum. Alfred fick lite att göra och räddade ett skott i den 8:e minuten. Isak vann en närkamp och spelade fram till Khalil vars avslut gick över detta i den 12:e minuten.

Vi skulle öka på till 2-0 i den 14:e minuten, Johan hittade till Noah i det botre stolpen som hade bara att stötta in bollen i mål. Bara minuten efter var vi nära trean, Sebastian hittade ut till Marco med en härlig boll och Marco avslutade med ett hårt skott som målvakten räddade.

Vi var närmare 3-0 än Bråten 2-1, men matchen slutade 2-0! Bra start av killarna!