Assisterande domare: Peter Westh och Nenad Vukoicic
Trupp: 1- Alfred 27- Oskar H 2- Hult 3- Sebastian R 4- Per J 5- Jimmie 6- Alexander 7- Mattias P S 9- Viktor J 10- Johan B 12- Edvin 13- Colin 15- Anton W 16- Marco M 18- Victor W 22- Emil H (IFK Velen) 44- Rasmus G

Startelvan: Oskar H, Per, Jimmie, Sebastian, Edvin, Marco, Mattias, Rasmus, Anton, Viktor och Johan.
Avbytare: Alfred, Hult, Alexander, Colin, Victor W och Emil Hagström (IFK Velen)

0-2 Colin Ram (58)
0-3 Viktor Johansson (60)
0-4 Viktor Johansson (67)
0-5 Rasmus Gerke (87)

Det blev en seger inför tomma ”läktare” idag, slutsiffrorna skrevs till 0-5, men det hade lika gärna kunnat bli en 0-8 eller 2-10 om man ser på alla målchanser som skapades.

Vi gör ingen bra 1:a halvlek, vi äger mycket boll förvisso men idag gick det lite väl för sakta. Rännberg hade inte svårt att förflytta sig från ens sida till den andra utan att vi ”straffade” dom. Men dom fick jaga boll oerhört mycket och det skulle synas i 2:a halvleken.

Matchens första riktiga chans skulle Rännbergs Emil få i den 14:e minuten då dom ställde om snabbt och Emil fick iväg ett snabbt avslut som Oskar fick tippa till hörna. På den efterföljande hörna var det vi som ställde om snabbt, Mattias försök till rensning blev en pass till Jimmie som sedan hittade Viktor J, helt ensam mot Nikki försökte Viktor kanske tunnla målvakten, Nikki fick benen på bollen men Viktor tog hand om returen och rullade in 0-1!

Rännberg kom igen på en snabb omställning, denna gång var det Jonas som avslutade utanför. I den 21:a minuten så nickade Johan två gånger, den sista smet utanför stolpen efter inlägg från Mattias. I den 32: a och 36:e minuten var det Nikki som stod i vägen. I den 39:e minuten var Sebastian nära att sätta en frispark direkt i mål, men Nikki var med och tippade till hörna. Det sista som händer i 1:a halvleken var en frispark av Johan som gick genom muren men tappade fart och det blev lite flipperspel utan att vi lyckades få iväg ett avslut.

Inför 2:a halvleken så kom Colin in på Mattias plats. Edvin är nära en drömmål i den 51:a minuten när hans långskott tippades i ribban av Nikki. I den 58:e minuten kom 0-2, Johan tar sig in i deras straffområdet och driver bollen mot kortlinjen innan han slog ett lågt inlägg mot bortrestolpen där Colin dök upp och behövde bara att stötta in bollen i ett tomt mål.

Det tog bara någon minut innan 0-3 kom, denna gång var det Viktor som gjorde sitt andra för dagen. Anfallet började ute till vänster men vi vände på spelet snabbt tack vare att Sebastian slog en direkt boll till Per ute till höger, Per väggspelade med Anton och drev bollen mot kortlinjen innan han slog ett lågt inlägg till Viktor och denna placerade bollen säkert bakom Nikki.

Hult och Emil kom in istället för Jimmie och Johan i den 61:a och 62:a minuten. Emil skulle få utdelning av sitt press och vinna ett motlägg, han tog med sig bollen innan han assisterade Viktor som fick öppet mål för sitt hattrick, 0-4! Alexander, Victor och Alfred skulle komma in på Per, Antons och Oscars platser. Vi skulle få in 0-5 i den 88:e minuten genom Rasmus, tror det var Colin som stod för assisten.