Startelvan: Oskar, Yoda, Goran, Jimmie, Gustav, Rasmus, Lukas, Sebastian, Philip, Viktor och Johan.
Avbytare: Hasse, Olle, Christoffer, Anton.

0-1 Johan Bjuremo (5)
0-2 Johan Bjuremo (45+1)
0-3 Viktor Johansson (69)
0-4 Rasmus Gerke (81)

Vi började piggt och redan i den 2:a minuten fick vi en hörna, Lukas fick se sitt avslut bli blockad av en försvarare. Två minuter senare hittade Yoda Johan som kom högst upp och nickade mot mål, målvakten stod rätt och räddade. Men minuten senare fick Johan höra 0-1 efter en fin anfall, den började med att vi fick fördel av bollen och Lukas hittade fram till Rasmus som dämpade ner bollen till Johan som sköt 0-1 till oss.

I den 9:e minuten fick vi en frispark, det slutade med att vi fick två skott blockerade. Minuten senare kom hemmalaget i sin första farliga kontring efter att vi slarvat lite avslutet gick dock utanför. I den 16:e minuten ny hemma kontring och denna gång gjorde Oskar en fin fotparad. Hemmalaget hade nu en bra period, men deras långbollar hade vi bra koll på, däremot så gav vi dom onödig mycket tid när dom satte igång spelet och fick slå dessa långbollar lite för enkelt.

Runt den 25:e minuten slutade hemmalaget spela fotboll, man hann inte med och då tog man på sig många frisparkar, några av dessa efter farliga satsningar som tyvärr domartrion inte gjorde något åt. Vi fick några fina frisparksläge, närmast mål kom Lukas i den 33:e minuten bollen gick tätt över. Hemmalaget fick en frispark i bra läge i den 37:e minuten men Oskar räddade och satte snabbt igång bollen, anfallet slutade med att Gustav kom nära 0-2 men målvakten räddade.

0-2 kom på tilläggstid efter fint förarbete av Lukas, Philip slog en perfekt inlägg som Johan kom högst på och nickade in bollen i mål. Både viktigt och skön mål!

Vi fortsatte att spela boll i andra halvleken medan hemmalaget fortsatte med sina långbollar och när man inte hann med så hade man inga problem med att kappa våra spelare. I den 51:a minuten kom vi i en bra anfall som Lukas avslutade men målvakten räddade till hörna. Fem minuter senare fick vi iväg två bra avslut men målvakten räddade den första och den andra gick tätt över.

Vi hade bra intentioner i vårt offensiva spel och det kändes farligt för det mesta. Det var bara en tidsfråga innan trean skulle komma. Det gjorde den i den 69:e minuten på en frispark mitt på plan, bollen slogs till Rasmus ute till höger som drev bollen några meter och slog in bollen mot mål, Viktor kom mot den första stolpen och stötte in bollen i nättaket!

Först i den 71:a minuten fick hemmalaget en bra chans, men vi försvarar oss bra och höll nollan intakt. I den 74:e minuten gjorde vi ett dubbelbyte Philip och Johan gick ut och in kom Olle och Anton. Fem minuter senare kom Kigge in och Gustav gick ut.

Vi fortsatte att vara farliga framåt och vi skulle tillslut även göra 0-4 genom Rasmus efter fint förarbete av Olle i den 81:a minuten. Vi har bud på femman men vi fick nöja oss med 0-4! En bra match av hela laget på en svårspelad gräsmatta, samt är vi glada över att inga av våra spelare blev skadad idag!