Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Västanviks AIF A-Lag Herrar

Följ

A-Lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Västanviks AIF
Fotboll
A-Lag Herrar

Match

Torsby

1 - 0
Björnevi IP(konstgräs)
28 mars 2016
16:00

Västanvik

Referat

Torsby - Västanvik 1-0

Andra matchen under påskhelgen gick mot Torsby inför ovanligt mycket folk med tanke att det är en träningsmatch men det visar samtidigt vad intressant fotbollen blivit sista åren. Torsby spelade discipinerat och jobbade hårt samtidigt var dom farliga på sina omställningar och till slut vann de med 1-0.

Vi hade mycket mer boll men skapade för lite med klara målchanser. Vi var skade o sjukdomsdrabbade redan inför matchen o oturen fortsatte när Nikola som hade ont i ryggen var tvungen att lämna plan efter bara 25 minuter.
Bakflytet fortsatte när Haris efter en hörna i 40 min nickade ihop med Bobby och var tvungen att uppsöka sjukhuset

I början av andra havlek tog Torsby ledningen efter att vi onödigt tappat bollen på mitten och det målet visade sig bli slutresultat. Torsby kämpade hårt och spelade lite över gränsen vilket gjorde att de åkte på två utvisningar men då det var träningsmatch fick de sätta in nya spelare så de fick inget handikapp av utvisningarna.
Som i tidigare matcher rullar vi bra men hotar för lite i djupled och då får man inte många målchanser o när vi fick några var vi inte riktigt på tå vilket gjorde att vi bara hade att gratulera dom till segern när domaren blåste av matchen.

Tre veckor fram till seriestart och vi har problem med både spel och skador men vi kommer att göra allt för att rätta till detta så snart som möjligt.

Matchfakta: 0-1 (0-0)

0-1 49 min snabb omställning med fritt läge framför mål efter vi tappat bollen på mitten.

Uppställning:

Branko

Anton , Robin , Nikola ( 25 min Mohamed ) ,Tobias

Dejan , Vitomir

Jawad ( 70 min Emil ) , Njegos , Micke

Haris ( 40 min Nenad )


Mille