Stäng
Fel lösenord
Glömt lösenordet?
Väntar

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att använda tjänsten godkänner du detta.

Okej

DELA SIDAN

Referat: Fjälkinge IF - Vittskövle IF A-lag

Näst sista träningsmatchen inför premiären om två veckor. Detta mot ett favorittippat Fjälkinge i div V nordöstra.

Efter senaste träningen vi haft där vi gått igenom lite taktik skulle det bli mycket intressant att se om vi kunde använda oss lite av den taktik och teori som vi gått igenom. Fjälkinge började matchen bäst och kunde på ett bra sätt hitta ut på kanterna och skapa övertag mot våra ytterbackar. Detta gjorde att dem kom till flera farliga chanser genom inlägg in i straffområdet. Även vi försökte rulla boll upp på våra anfallare men tyvärr hittade inte sista passen fram och Fjälkinge kunde ställa om. Det var på en omställning som också 1-0 målet kom. Fjälkinge kom runt på vår högerkant och kunde servera sin anfallare till ett öppet mål. Vi fortsatte kämpa på men det märktes ganska tydligt att Fjälkinge var hetare och på grund av det vann dem mycket boll. 2-0 kommer som ett brev på posten och det började se tungt ut. Men vi har ju kommit tillbaka flera gånger från underläge så än var inte hoppet ute. Med bara sekunder kvar får Fjälkinge frispark precis utanför vårt straffområde och dem kan bomba in 3-0 precis före paus.

I paus sa vi till varandra att kämpa på och inte deppa ihop. 45 minuter kvar och mycket kan hända. Andra halvlek börjar bättre och vi lyckas vinna lite mer boll och kommer till ett par halvchanser genom några fasta situationer men vi är precis efter. Istället kan Fjälkinge sticka upp och göra både 4-0 och 5-0. Nu var det bara att se till at få in ett mål, så vi kan ta med oss något poistivit från denna match. Detta lyckas vi med precis i slutet genom att vi får kontra på Fjälkinge. Thai får bollen på mittplan och med en bra djupledsboll friställer han Jacke som enkelt rullar in 5-1.

Matchen slutar 5-1 och man får tyvärr konstatera att detta var vår sämsta match för säsongen. Men det är bara att bryta ihop och komma tillbaka i nästa match och göra det bättre där. Fjälkinge ska ha all heder för sin fina insats. Dem genomförde en mycket bra match där dem kunde blotta våra svagheter bakåt. Vad dem är berättar inte jag här! (Kan ju inte avslöja allt här.. ) ;)

Publicerad 10:25 31 mar 2013
Nyheten visad 209 gånger
Waiting
Du måste logga in för att skriva en kommentar!

NÄSTA MATCH

14:00 5 sep
Vittskövle IF
VS
VMA IK
VS

SENASTE MATCHEN

19:00 27 maj
Vittskövle IF
3-0
Yngsjö IF
3-0

SENASTE BILDER OCH VIDEO

Ingen video
Ingen video uppladdad
Logga in och ladda upp ert första klipp

BESÖKARTOPPEN

1. (3) IK Pantern
2. (24) Högaborgs BK
3. (7) IK Pantern A-lag Herrar
4. (2) Ystads IF HF Elitlaget
5. (1) Ystads IF HF
6. (4) Ifö Bromölla IF
7. (23) IFK Osby
8. (6) IK Pantern J20/J18
9. (14) Allerums GIF
11. (36) IFK Osby Herrlag
Listar de tio mest besökta sidorna i Skåne Län igår