11 maj 2024
14:00

IFK Tumba FK

Referat: Västerhaninge IF - IFK Tumba FK

Stabil seger hemma mot Tumba.Västerhaninge tog ledningen efter en vacker frispark av Felix. Felix knorrade in bollen i målvaktens högra hörn. Västerhaninge spelade bra defensivt och Tumba spelade runt och utanför. När Tumba fick chanser så var Isak där och gjorde det han skulle som målvakt, rädda bollar.

Västerhaninge kommer i en omställning på högerkanten. Axel driver in i straffområdet gör en tvåfotare!!! och fälls av Tumbaförsvararna med straff som följd. Emil tar straffen och rullar enkelt in 2-0 som också var ställningen i halvlek.

Andra halvlek Tumba försökte men spelade mest runt och utanför. Ett disciplinerat Västerhaninge höll ganska enkelt undan. I den fjärde tilläggsminuten får Tumba ett tröstmål vilket skriver slutsiffrorna till 2-1. Rättvis hemmaseger för ett lag som satt ihop väl och jobbade hårt föt varandra. Fortsätt så.