1 oktober 2022
14:00

Tyresö FF

Referat: Västerhaninge IF - Tyresö FF

Vi får börja med att be om ursäkt för att vi inte hedrade serien i den sista omgången. En mindre bra avslutning på säsongen för att uttrycka sig milt. Vi ska vara glada för att det inte betydde något för oss mer en hedern, den försvann husomhelst. Vi slutar nu på en åttonde plats, en poäng från kval nedåt och två poäng från nedflyttning.

Elvir gör ett snyggt mål i första halvlek vilket då innebar kvittering i matchen. Har laget inte rätt inställning eller fokus på annat så slutar det så här. Målen rasade in i en strid ström bakom Usse i kassen som kanske var bäst i hemmalaget.
Tyresö vinner rättvist med hela 5-1 , man bränner även två straffar och har bud på betydligt fler mål.

Nu till det positiva. Vi hänger kvar i serien. Calle Clarstedt gör debut i A-laget helt godkänt på en ovan position. Ralph gör sina första 90 minuter på fältet och krigar på bra och nämnde Usse i målet gör en räcka kvalificerade räddningar. Nu drar vi sett streck över årets säsong, vi klarade oss kvar med andan i halsgropen. Tråkigt att fina föreningar som Tyresö och Hanviken nästa år kommer spela i Division 4 men det är idrottens villkor.