Lödde 1

Referat: Vejby IF - Lödde 1

Så var Vintercupen över för vår del. Vi har uppnått de vi önskade. Att spela samman ett lag som står redo för årets utmaningar i att spela 9 manna och med allt detta innebär med offside, stora ytor och ett mer fysiskt spel.

Vi har gjort det jättebra tycker vi som ledare och vi avslutade snyggt.

Lödde är ett (tre) bra lag som för dagen spelade ett snabbt spel och vad individuellt skickliga. De gjorde 1-0 och våra killar hängde med huvudena. Men direkt efter avspark slog Robin en lång boll som Wille löpte på och kunde säkert sätta den i målvaktens första. 1-1 och vi kände att vi var med. Iaf några minuter till, för vi var inte på tå i försvar och mittfält vilket ledde till 2 snabba av Lödde. Det andra ett pissmål (enligt Adam;). Men efter det så kändes det tungt att vända. Killarna fick sig en tydlig markering i halvlek vad vi hade kommit överens om innan, mycket löpning och fokus på passningarna. I andra halvlek hände något för helt plötsligt satte vi till och spelade jämt med dem. Hade två bra frisparkar (Gurra och Wille) som kunde blivit något, men annars var det mest kriga som gällde i andra halvlek. Vi höll 0-0 så det var faktiskt en del glada miner trots förlusten!

Vi har haft 9 raka matcher i cupen utan förlust (två på WO) och sedan åkte vi i 8 delen, bra facit tycker vi.
Tror inte det är många som är obesegrade i grundspelet i år.

NU måste vi jobba ännu hårdare och att fler kommer och tränar i veckorna. Tiden går fort till seriespelet börjar och då skall tempot vara bättre och så även vårat passningsspel.