14 juni 2019
19:00

Valskogs IK

Referat: Dingtuna GIF - Valskogs IK

Valskogs IK spelade på fredagskvällen borta mot Dingtuna GIF - och det slutade med lagets nioende raka seger efter slutsiffrorna 4-3 (3-0).

Efter en något trög inledning tog Valskog kommandot om matchen och Arman Elezovic kunde påpassligt peta in en retur från ett kanonskott av Jim Eriksson. 2-0 dunkade Daniel Källberg in på ett mäktigt distansskott, innan Jonatan Erixon behärskat fastställe halvtidsresultatet till 3-0.

Valskog behöll taktpinnen i inledningen av den andra halvleken, och Jonathan Thunberg kunde nicka in 4-0 efter en hörna av Daniel Källberg, och seger såg kassaskåpssäker ut. Så, med dryga 20 minuter kvar att spela, fick hemmalaget en straff från ingenstans - och det blev början på en märklig avslutning. Straffen gick i mål, och när sedan Dingtuna lyckades göra 4-2 inte långt därefter fick laget vittring. En ytterligare reducering skulle komma, vilket gjorde slutminuterna spännande. Men de rödblåa lyckades hålla undan, och en ny seger var ett faktum.

Vårsäsongen avslutas nu den 20 juni hemma på Björliden mot Grällsta.

MV: Sebbe Purhonen
HB: Johan Ericsson
MB: Jonatan Björklund
MB: Victor Antonsson (K)
VB: Tobias Björk
HM: Jim Eriksson
IM: Daniel Källberg (Housain Alhisso, 75 min)
IM: Arman Elezovic
VM: Anton Victorin (Robin Jensen, 45 min)