Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Unbyns IF 16 5 2 9 17
2 BBK 3 2 2 0 0 6
3 Luleå SK 2 2 2 0 0 6
4 Svartbjörnsbyns IF 2 1 1 0 4
5 Boden United / Heden2 2 1 1 0 4
6 Gammelstad 2 1 0 1 3
7 Vittjärv 2 1 0 1 3
8 BAIK 3 2 1 0 1 3
9 Älvsbyn 2 2 0 0 2 0

Match

Unbyns IF

7 - 0
Sporn, Unbyn
23 september 2017
10:00

BAIK 3

Referat

Referat: Unbyns IF - BAIK 3

Säsongens sista match - BAIK3 hemma på Sporn - skulle visa sig bli en riktig klang och jubel föreställning.
Vi startar med Marcus i mål, Majne, Werme, Blurk och Stefan i backlinjen. Simon, Kris med Martin framför på mitten. Bulan Mackan och Jeppe framåt. Avbytare: Johnny, Jimmy, Jensa, Simon G, Adde.
Dom får sin keeper skadad på uppvärmningen och det skall visa sig svårt att hantera för BAIK. Vi kan ta ledningen direkt i matchinledningen innan publikumet hade kommit då Mackan kan få en boll och spela Martin fri som inte gör något misstag. Sen tar det bara några minuter innan tjänsterna återgäldats då Martin kan assitera Mackan till 2-0. Vi spelar bra, och kommer i våg efter våg och deras försvar blir allt osäkrare. Jeppe har ett bra läge men får inte in den, men 3-0 kommer då Mackan kan slita sig fri och tittar upp och ser Stefan som fyllt på hela vägen. Stefan blir ensam med keepern och gör inget misstag. Misstag gör däremot BAIKs försvar när man först spelar en inspark direkt i gapet på Mackan som kan knalla in 4-0. På liknande sätt spelar man ett felpass i backlinjen till Mackan igen som återigen bara går in med bollen till 5-0.
Vi blir bjudna på några mål, men spelar bra! Framförallt på högerkanten där Stefan, Jeppe och Martin kan kombinera flera gånger. Vi har bra tålamod och hittar varandra på ett enkelt sätt. BAIK har några farligheter under halvleken och om man inte gett bort så enkla mål så hade matchen sett annorlunda ut.
I andra gör vi många byten och det blir lite oorganiserat i början, men Mackan kan göra 6-0 påpassad av Majne.
Efter en stund får vi lite mer ordning på liret, samtidigt som dom kroknar. Nu har vi flera kanonlägen. Simon G har i sin debut ett läge, Mackan är fri med keepern två gånger och rundar honom men bolluschlingen far i gaveln.
I slutet kan Martin göra 7-0 efter att tagit med sig bollen och sen dragit in den.

Totalt sett en kul avlsutning på säsongen som gjorde att vi gick förbi BAIK i sluttabellen. Vi spelar riktigt bra i första även om vi kunnat använda vänsterkanten mer. Men mycket som var positivt. Backlinjen stabil. Blurk räddande ängel ett par gånger (som vanligt). Stefan offensiv med flera raider. Majne stabil tillsammans med Werme. Adde löser av Blurk på ett stabilt sätt. immy kommer in i andra och har också fler raider framåt. På mitten ser det bra ut med mycket kombo. Kris mycket energi ochbollvinst som vanligt. Simon och Martin hittar varandra bra. Johhny kommer in med robust spel. Framåt har Mackan lite lekstuga och gör det mycket bra. Jeppe aktiv och har sånär nån boll inne. Jensa också bra i andra med raider längs kanten. På vänster är Bulan fortsatt bra i passningsspelet. imon G kommer in i debuten och blir sånär målskytt. Längst bak har Marcus en lugn morgon, men vid några tillfällen tvingas han till ingripanden som han gör bra.

Skönt med en avslutande vinst!
Nu laddar vi för avslutningsfest....
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Stefan Johansson 1 1 0 0 0 1
Martin Ajnefelt 1 0 1 0 0 1
Christian Werme 1 0 0 0 0 0
Jimmy Strand 1 0 0 0 0 0
Johnny Strand 1 0 0 0 0 0
Linus Nyberg 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
Simon Gemborg 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

mån 22 maj 2017, 19:00 BAIK 3 - Unbyns IF 3 - 2