Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Alviks IK 2 1 1 0 4
2 Unbyns IF 6 1 1 4 4
3 Vitå 1 1 0 0 3
4 Svartbjörnsbyn 1 1 0 0 3
5 Skogså 1 1 0 0 3
6 IFK Råneå 0 0 0 0 0
7 Sävast 0 0 0 0 0
8 Vittjärvs IK 1 0 0 1 0

Match

Alviks IK

4 - 2
Liko arena konstrgräs
28 april 2017
19:00

Unbyns IF

Referat

Referat: Alviks IK - Unbyns IF

Återigen en match där vi kommer med lite folk eftersom snuvan dräpt några av oss. Dessutom lite stukade efter en svag insats sist. Försäsongens sista träningsmatch mot ett lag i en högre division - Alvik på Liko arena.
Vi mönstrar Humlan i mål, Jimmy, Per, Aidan och Stefan i backlinjen. Jensa, Kris, Simon och Bernsten på mitten med Martin och Bulan framåt. Avbytare var undertecknad och Burman - 100 år på bänken!

Matchen börjar med bra tryck från Alvik, även om det syns att vi försöker rulla lite när vi väl får boll. Vi läcker tyvärr lite för mycket i början och dom kan göra 3-0 på första 15 minuterna. Då ser vi inte alls bra ut, även om det är nära 100% utdelning. Men sakta börjar vi hitta in till lite spel, och kommer till lite avslut där framförallt Bulan har nåt läge. Matchen jämnar ut sig. Per har en nick rakt upp i ribban, eller vad det nu var där en reducering nog vara att vänta.

Inför andra snackar vi o att börja om från 0-0 och framförallt hitta en enkel första pass. Det ser allt bättre ut och Martin kan spela fri Bulan som tyvärr inte hinner få första-tån på bollen. Jensa krigar sig fram på sin kant och kombinerar fint. Vi kan reducera efter en sån raid där Jensa vänder in till Simon, som direkt vänder vidare ut till Martin som kommer runt och spelar snett inåt till Stefan som trycker dit 3-1. Mönsteranfall!
Vi fortsätter och ha initiativet, och kan sånär trä in bollen till Bulan ett par gånger till. 3-2 kommer efter en tilltrasslad situation där först Bernsten har skottläge men inte får den på mål, och sen Jensa får träff upp i nättaket. Nu har vi 6 min kvar att kvittera! Tyvärr drabbas Martin av hjärnskakning efter ett fall, och med 10 man kan Alvik utöka till 4-2 med 30 sek kvar.

Vi är nöjda med vår prestation över hela linjen. Försäsongens bästa match undantaget första 15 min. Vi vinner ju resterande 75 min med 2-1. Humlan bra i mål där han avvärjer några farligheter i andra. Per har det jobbigt i början men spelar upp sig rejält och avslutar lysande. Skönt med lugna uppspel! Samma för Jimmy som har det jobbigt i början, men sen lugnar ner och spelar vårdat passningsspel. Också det viktigt eftersom första passet är så viktigt! Aidan och Stefan stabila. Burman kommer in och gör en gedigen insats. På mitten får vi bra kombinationsspel med Simon och Kris där vi avlastar bra efter bollvinst med en enkel sidpass. Simon har flera bra långa bollar. Jensa gör sin bästa match på hur länge sen som helst med vårdat passningsspel, bra värdering när han skall vända och passa och när han skall gå på djup. Får kröna det med ett mål. Bernsten krigar bra, men får för lite boll på sin kant - vilket vi snackar om i halvlek. Bulan allt bättre framåt och ligger bra i position och pressar upp deras backlinje och har flera halvlägen samt positioner för mer. Martin likaså, hittar alltmer kombospel när han kommer och möter vilket gör att vi kan fylla på med folk. Bra avslut på mittfältet också. Hade vi varit mer på tå första 15, så hade vi ju fått poäng!
Nu känner vi positiv känsla och kanske kan se fram emot seriepremiären. Förhoppningsvis har vi fler spelare friska tills dess!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Stefan Johansson 1 1 0 0 0 1
Linus Bernsten 1 0 1 0 0 1
Jimmy Strand 1 0 0 0 0 0
Linus Nyberg 1 0 0 0 0 0
Per Anttila 1 0 0 0 0 0
Peter Aidanpää 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

lör 21 jan 2017, 18:30 Alviks IK - Unbyns IF 1 - 1