Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Öjebyn 1 1 0 0 3
2 Skogså 1 1 0 0 3
3 Pålänge 1 1 0 0 3
4 Unbyns IF 3 0 0 3 0

Match

Unbyns IF

2 - 7
Boden Arena
6 maj 2012
12:00

Skogså

Referat

Referat: Unbyns IF - Skogså

Sista DM matchen mot Skogså. Äntligen kan vi mönstra bra antal spelare till match, med 3-4 på bänken så vi kan rulla runt på dom positioner som är jobbigare.
VI startar med Pälle i mål, Erik, Niclas, Burman och Qvarrne i backlinjen. Nordan och Kris def fältare med Simon framför. Linus och Mattias tar kanterna med Martin framåt. Som avbytare har vi Robbs, Levi, Tomas och undertecknad.

Matchen börjar positivt. Vi är aktiva och pressar när vi ska, samt kombinerar bra när vi har boll. Tyvärr saknar vi några av våra tuffare pjäser i denna match vilket skall visa sig förödande på fasta situationer. Ganska fort blir det 0-2 efter en hörna och en frispark som vi lite onödigt släpper in, och då anar vi oro. Men vi spelar hela tiden bra kombinationer när vi har boll, och efter ett bra instick på Martin, vars skott följs upp bra av Linus så kan vi reducera. Vi har bra spel och släpper inte Skogså till spelchanser. Tyvärr får dom göra 3-1 före paus, återigen på en fast situation.

I andra förväntar vi oss mer press från deras sida, men det uteblir. Vi kan fortsätta att kombinera oss genom mitten och har flera bra instick på våra offensiva spelare. Dom får göra 4-1 innan vi återigen reducerar, denna gång genom att Linus får boll på kanten och slår ett tidigt inlägg till Niclas som stormar fram centralt och inte missar. Dom gör 5-2 och sen hra vi ett friläge där Martin och Linus kommer fri med målvakten, men Martins rundning blir för snäv och målisen kniper den.

Mot slutet kroknar vi och dom kan göra två kassar till.

Kul att se Erik och Pälle som gör säsongsdebut med den äran. Linus med ett mål och en assist får naturligtvis pluspoäng, dessutom plus till Niclas som kommer från sjuksängen och ändå är löpvillig och får utdelning med ett mål. Vi spelar bra framåt och kombinerar - mycket bra, mot ett bra motstånd. Pressen som vi sätter upp genom alla spelare härlig så länge vi orkar (efter ytterligare några matcher orkar vi mer).
Vi förlorar dock matchen på fasta situationer, något som vi får jobba lite på under veckan.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Linus Nyberg 1 1 1 0 0 2
Niclas Nordström 1 1 0 0 0 1
Levi Nilsson 1 0 0 0 0 0
Mattias Svensson 1 0 0 0 0 0
Robert Johansson 1 0 0 0 0 0
Robert Qvarnström 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Pär Degerlund 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng