Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Storvreta IK UNT-CUPEN

Följ

UNT-CUPEN

Följ oss för uppdateringar
Följ
Storvreta IK
Fotboll
UNT-CUPEN

Uppdaterat spelschema!

27 maj 2017 10 kommentarer 3805 visningar
Jan-Olof Lundeborg
10 kommentarer
  • 29 maj 2017 Jutta Eriksson

    Ni måste ju gå ut på fler alternativ så att man inte missar detta. Jag fick besked om att spelschemat skulle vara klart i slutet av v19 och så kommer så här sena ändringar, varför! Och det var inte lite heller. Kommer det fler eller kan vi vara säkra på att detta gäller.

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 maj 2017 Fredrik Jacobsson

    Vad händer!? Alla våra matcher förändrades väldigt mycket gällande vilka dagar vi spelar, vilka tider vi spelar och antalet matcher. Detta är ingen liten justering, detta är ett helt nytt spelschema. Att komma med så stora förändringar så här sent ställer till det oerhört mycket oreda i allas planering. Undrar precis som Jutta ovan, kommer det mera?

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 maj 2017 Kristin Lundqvist

    Jättetråkigt när det i vissa grupper bara är 3 lag pga vakans. Då blir det bara 2 gruppspelsmatcher. För P05 händer detta i 3 grupper. Vi vill ju spela lika många matcher som alla andra.

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 maj 2017 Johan Sohlberg

    När spikas schemat? Vad jag kan se så har spelschemat ändrats idag igen?

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 maj 2017 Jan-Olof Lundeborg

    Hej Jutta, Fredrik, Kristin och Johan och tack för era frågor. Ändringarna beror på att en del lag tyvärr har dragit sig ur sent vilket vi beklagar. Det är tråkigt för alla inblandade när det händer men vi hoppas att det aktuella spelschemat inte kommer att förändras mer. OM det sker någon förändring kommer vi att kontakta berört lag personligen. Angående P-05 har vi tyvärr en del grupper som inte innehåller fyra lag men vi arbetar för att försöka hitta lag som kan fylla vakanserna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 maj 2017 Fredrik Westergren

    Hur är tanken bakom att lägga betydande delar av cupen på "en vanlig" måndag? Det är väldigt begränsande för många. Skulle vara intressant att ta del av resonemanget. Att cupens storlek är en förklaring är självklart. Varför inte lägga delar av cupen på andra spelställen om det är trångt på planer etc.?

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 maj 2017 Peter Dingfors

    Hej Fredrik!
    Vi har alltid eftersträvat att behålla den lokala prägeln på cupen och hålla till i Storvreta med omnejd så länge som möjligt. Storleken på cupen gör då att en helg inte räcker till. Även det faktum att vissa klasser med slutspel är så stora omöjliggör spel på 2 dagar oavsett antal spelplatser då det hade blivit för många matcher/dag. När vi nu fick en klämdag där skolorna håller stängt valde vi att lägga cupen över 4 dagar. Rätt eller fel? Vi tar alltid gärna emot synpunkter.
    Mvh//Peter Dingfors

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 maj 2017 Kristin Lundqvist

    Hej!
    I spelschemat för P05 så skriver ni t ex 3:an av 2:orna. Menar ni grupp 3 =grupp C då eller 3:e bästa 2:an baserat på poäng/målskillnad?

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 maj 2017 Peter Dingfors

    Hej Kristin!
    Det sistnämnda.
    Mvh//Peter Dingfors

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 jun 2017 Kristin Lundqvist

    Hej
    Då kan det bli väldigt kort tid mellan matcher. Vi har t ex sista gruppmatch i grupp H P05 5/6 kl 10.30 och en match för 2:a börjar kl 11.20 på annat ställe. Det blir omöjligt. Se gärna över tiderna där.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in