Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Gammelstads IF 2 2 0 0 6
2 Unbyns IF 2 0 0 2 0

Match

Gammelstads IF

2 - 1
Gammelstads IP
11 oktober 2020
13:00

Unbyns IF

Referat

Referat: Gammelstads IF - Unbyns IF

Dags för säsongens sista match - retur i kvalet! Vi kommer från en match där vi dominerade rätt kraftfullt utan att göra mål. Eftersom vi släppte till ett mål, så behövde vi göra minst ett mål. Vi har Humlan i mål. Backlinje frv Kris, Werme, Patrik och Stefan. Vi har Erik W och Simon som sittande mittfältare med Martin framför. Sajad Macke och Tong framåt. Avbytare: Axel, Ajdin, Robbs, Jimmy och Toni.
Vi tar initiativ direkt med några bra anfall. Men sen visar det sig att vi inte är riktigt på tå. Dom får vinna närkamper och är snabbare på boll. Dom har två bollar i stolpen i första, samt en flipperchans där vi räddar tre gånger på mållinjen - där har vi tur! Vi har också bra chanser efter avslut från Sajad och Macke som har två bra lägen, där bänken jublar för mål i den ena. En konstig första som vi inte är nöjda med.
I andra återgår vi till formationen som vi hade i förra helgen. Det visar sig vara ett bra drag, då vi spelar klart bättre och skapar bra chanser. Bla har Erik W en boll i stolp/ribban, Macke en superchans. Vi kan ta ledningen i ett läge som inte är en chans, men där Macke kan gräva fram bollen och toffla den framåt varvid bollen sakta rullar över linjen. Nu har vi bra flow och går för att avgöra, men det blir förlängning 2x15 min.
Vi krigar på hyfsat, men orkar inte riktigt. Deras högerytter är giftig och han får in ett inlägg som vi nickar ut i banan där deras klle kommer först och kan göra kvitteringen (dvs ledning sammanlagt). Ytterligare lite senare får dom straff och kan sätta sitt andra mål. Nu har vi lång uppförsbacke, men krigar på. Vi lyfter Werme, och skapar några bra chanser utan att få utdelning.
Så tog säsongen slut med två kvalförluster. Det är i första matchen som vi förlorar serien, när vi inte kan avgöra den.matchen.
Idag får återigen Erik W högsta betyg för speciellt en bra andra halvlek. Macke aktiv och skapar en hel del chanser, varav ett slutar i mål. Toni kommer in i andra och lugnar ner spelet på ett bra sätt.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Christian Werme 1 0 0 0 0 0
Erik Wallin 1 0 0 0 0 0
Filip Lundström 1 0 0 0 0 0
Jimmy Strand 1 0 0 0 0 0
Robert Johansson 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
Stefan Johansson 1 0 0 0 0 0
Tong Kraiwasang 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

sön 4 okt 2020, 13:00 Unbyns IF - Gammelstads IF 0 - 1