19 september 2019
19:00

Töcksfors IF 2

Referat: Silleruds IF - Töcksfors IF 2

Gårdagskvällen drabbning mot Sillerud på Tingevi slutade med en skön seger, vi har väl egentligen koll på matchen från minut 1. Men tyvärr så har vi lite problem i sista tredjedelen, vi skapar en masssa chanser i första men vi gör bara ett mål och detta gjorde Mattis A efter otroligt snyggt anfall på kanten. Men Sillerud ska ha en stor eloge dom jobbar o sliter och hade några kvicka spelare som skapade lite oreda för oss i första och längst bak har dom en säker utpost som räddar dom lite "veka" skott som vi avlossar mot målet. Men vi spelar för det mesta en fanatastiskt fin fotboll rullar på som bara den och lånar nästan inte ut bollen under första halvlek.

I andra halvlek blir det lite mer Hawaii fotboll, vi blir lite väl heta på att slå avgörande passningar. Vi skapar en del lägen även i andra men det är lite oskärpa i avsluten även undra 2:a halvlek. Men efter ca 20 min i andra slår Putte in en boll från vänsterkanten som studsar på ett sellreben in till 2-0. Blir inga mer mål i matchen och vi har full koll i andra, tror faktiskt inte Sellre skapar en enda målchans under sista 45.

En bra genomförd match från alla killar men ett extra + ska Mattis K har för sin insats, han gjorde en kanonmatch.

Och nu är vi där vi har kämpat för i höst, vi kniper 2:a platsen i serien och är klara för kval till 6:an. Det är så jäkla kul och se inställning på alla som har varit med och bidragit i TIF 2 under året, alla har ställt upp på matcher och verkligen gett allt när det ha varit match. En imponerande höst får man väl säga, idel vinster efter förlusten i Arvika i Augusti.