29 april 2016
19:00

Tjörnarps BoIF

Referat: Östra Sönnarslövs IF - Tjörnarps BoIF

Matchen idag var borta mot Östra Sönnarslöv , efter en svängig första halvlek med ett antal bra målchanser på båda håll var ställningen 1-1 efter att Tjörnarp tilldömts straff efter hands på en Östra Sönnarslövsspelare , straffen satte Rickard säkert i mål ,
Andra halvlek tog Tjörnarpsspelarna över kommandot och förde matchen och radade upp målchanser med bl.a annat stolpskott av Winberg tog Tjörnarp ledningen efter en kvarts spel genom Frykis men efter att Tjörnarp glömt försvarsspelet ledde helt plötsligt hemmalaget med 3-2 , Tjörnarp kom dock tillbaka och kvitterade till 3-3 genom Salah och tog även ledningen igen genom ytterligare en straff när Frykis blivit fälld ,straffen slog Rickard i mål men inte lika säkert som den första , då målvakten var på bollen men lyckades inte få den utanför stolpen , och alla Tjörnarpsspelarna var nog säkra på 3 poäng då detta var i 89 min. Men nej så var inte fallet på övertid lyckades motståndarna kvittera genom en hel del konstiga sparka i Tjörnarpsförsvaret .