19:15

Tjörnarps BoIF

Referat: Verums GoIF - Tjörnarps BoIF

Så var det dax för bortamatch mot Verums GoIF.
Förberedelserna var inte optimala då Jerry fick kasta in handduken på grund av arbete , och Ankan våran målvakt inte kunde spela.
Men med lite omändringar i startelvan med bland annat Max som målvaktsdebutant så var vi redo.
Dommaren blåste igång matchen , han var mycke bra för övrigt.
Efter någon minuts spel avlossar Martin H sin bössa ,och det skotte var värt ett bättre öde men tog i insidan av stolpen.
Anfallet efter kommer det en Verumspelare fri med Max som missbedömmer situationen lite och missar bollen och tar spelarens ben med straff som följd , med på straffen gör Max sin plikt och ställningen är fortfarande 0-0.
Spelet böljade fram och tillbaka och efter ca 15 minuters spel får Sebbe L bollen några meter in på motståndarnas planhalva och upptäcker att motståndarnas målvakt är långt ute och drar iväg ett långskott som dalar in bak målvakten och 0-1 var ett faktum.
Lite senare i matchen var det dax för Max att kapitulera och 1-1 var ett faktum.
Men innan Halvleken var slut hade Martin H åter avlossat bössan med samma resultat som tidigare , stolpen var ivägen men denna gång gick returen ut till Kaste som behärskat slog bollen imål och 1-2 till Tjörnarp var resultatet.
Vilket också var halvtidsresultatet.
Andra halvlek vajade fram och tillbaka precis som första .
Men Tjörnarp höll stången väl tills ca 10 minuter återsto då Verum la på slutspurten och det blev lite oroligt i Tjörnarpslägret . Me med lite mer tur hade Henke med klacken kunnat gjort ställningen till 1-3 efter snyggt framspel av Winberg , men målvakten stod ivägen.
Verum fick avsluta matchen med 10 man sen man gått hårt åt Simon .
Matchen sluta 1-2 KANON GRABBAR ..

lör 9 sep 2017, 14:00 Tjörnarps BoIF - Verums GoIF 1 - 0