22 maj 2015
19:00

Tjörnarps BoIF

Referat: Södra Rörums Bygdeförening - Tjörnarps BoIF

Matchen mot Södra Rörum var inte den bästa ifrån Tjörnarps sida , efter 0-0 i halvlek , spetsade Tjörnarpsspelarna till sig lite . Efter en kvarts spel i andra halvlek blåste domare straff till Tjörnarp ,efter hands på en motståndare. Men Kalle F lyckades inte överlista målvakten i Södra Rörum gör en bra räddning och Tjörnarpsspelarna lyckades inte få in returen . Efter ytterligare ca 10. min fick Dennis i Tjörnarpsmålet kapitulera och 1-0 var ett faktum. Trots att Sördra Rörum fick en spelare utvisad när han boxade till Jens , och Tjörnarp skapade en hel del lyckades vi inte få in bollen och matchen slutade 1-0 . Det är bara att bryta ner och komma tillbaka , träna lite avslut och en och annan lång passning , vilka som ska träna vad vet dom nog själv. Ett plus till Sebbe Larsson , spelade hela matchen utan kramp , men planen var lite.