23 mars 2014
14:00

Södra Rörum BIK

Referat: Tjörnarps BoIF - Södra Rörum BIK

4:e träningsmatchen blev den jämnaste hittills och kunde ha slutat med jämnare siffror. Efter små individuella missar så utnyttjar Södra Rörum detta bra i första halvlek och de går till pausvila med 0-3-ledning. I andra hämtar vi upp oss, även fast orken tryter på många av oss så gör vi vad vi kan och håller det jämnt 1-1 i andra halvlek.
Återigen så ändrar jag runt och testar spelare på olika platser, och jag tycker absolut inte att det är någon som gör bort sig. Vi spelar mycket mer avslappnat i andra halvlek men vissa gånger blir det ändå för mycket panik och bollen skickas iväg mycket längre än vad det är nödvändigt. Det är något för oss att jobba på, att visa kyla i pressade lägen. Målet i andra halvlek kommer på straff som sätts av coach själv. Såvida inte det skulle bli ramaskri och uppror i laget så kan det hända att jag kliver fram fler gånger.

Stort plus till att vi lyckas hålla oss lugna trots att motståndarlaget agerar både omoget och osportsligt emellanåt.
Stort plus även till matchens lirare utsedd av Södra Rörums tränartrio, Linus Sjöstrand som gör en mycket bra match mellan stolparna.

Nu siktar vi på nästa helg med träningsläger i Tilsvildeleje i Danmark. 13 spelare åker dit och testar lyckan på danmarks gröna gräs. Efter lägret i helgen testar vi även lyckan på Tjörnevallens fina gräs.
Nästa träningsmatch är Lördag den 5 april mot Mala IF på gräs i Mala.