12:00

IF Warta

Referat: Solängens BK - IF Warta

Säsongens sista seriematch hemma på Eklandavallen bjöd på riktigt fint höstväder.

Vi startar matchen bra och skapar chanser att ta ledningen men lyckas inte göra mål. Warta har 2 riktigt starka och snabba mittbackar som gör det svårt för oss att komma igenom. Efter 10 minuter släpper vi in Warta i matchen och de gör 2 snabba mål.

I andra kämpar vi på men vi får inte spelet att flyta. Vi har svårt att komma runt på kanterna. Warta gör ytterligare ett mål på ett långskott strax under ribban.

I tredje talade vi om att nollställa och verkligen avsluta starkt. Vi talade om att gå runt deras försvar på kanterna och därifrån ta bollen mot mål. Joel gör en riktigt fin löpning på sin vänsterkant och tar egen retur och reducerar till 1-3. Vi kommer inte närmare Warta denna gången. Vi tar med oss spelet i tredje perioden till matchen imorgon borta mot Hjuvik.