Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Söder Futsal Herrar

Följ

Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Söder Futsal
Fotboll
Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Örebro Futsal Club 14 9 4 1 31
2 Örebro SK Futsalklubb 14 8 1 5 25
3 Norrköping Futsal Klubb 14 7 4 3 25
4 Falcao FC Stockholm 14 5 3 6 18
5 Nacka Juniors FF 14 5 3 6 18
6 KFUM Linköping 14 4 3 7 15
7 Söder Futsal 14 4 1 9 13
8 Täfteå IK 14 2 5 7 11

Match

Söder Futsal

3 - 4
Vintervikshallen
6 december 2016
20:30

Norrköping Futsal Klubb

Referat

Referat: Söder Futsal - Norrköping Futsal Klubb

Norrköping Futsal Klubb (”NFK”) gästade Söder Futsal för match i Vintervikshallen. Mager publik denna champions legaue kvällen men tillresta höll bra stämning. NFK har i serien visat att de behärskar ett aggresivt spel framför ett tight försvar. Lag som står emot och väntar på sin chans når bäst resultat mot NFK.

Från start visar NFK att deras intention är full fart framåt. I detta skede är NFK pigga i benen och de visar upp ett fint passningsspel med mycket possession. Söder Futsal visar att de kan spela defensivt och vaska fram kvalitativa avslut istället för rusning framåt vid brytning och redan i 3e minuten gör Bojan Lukic en fin framspelning till Kasper Kajermo som rullar in 1-0 vid vänstra stolproten. Söder Futsal får igång sitt spel ordentligt och under närmaste minuterna har Söder Futsal initiativet med många fina avslut. NFK hittar dock tillbaka in i matchen genom ett fint målvaktsutkast som resulterar i en målgivande passning. Ganska omgående tar dock Söder Futsal åter initiativet efter en fin soloprestation från Cristhian Mercado då han ångar igenom hela NFK och lägger in 2-1. Nu följer återigen en fin period för Söder Futsal, det mesta går på räls tills sista passen eller avslutet men inga mål. NFK som har under lång period spelat försvar hittar kraft och trycker tillbaka Söder Futsal som därav lägger sig i försvar med inställningen på kontring. Taktiken går hem och i halvlekens sista minut hittar Söder Futsals målvakt Miguel Prats, som gjort många fina räddningar i matchen, Srecko Baic med ett långt utkast som touchar en släpande NFK försvarare som Srecko Baic förvaltar väl med ett avslut vid vänster stolpe. Söder Futsal känner segervittring och lagen går till halvtidsvila med ställning 3-1. Statistiken visar 11-9 i avslut och 8-2 på mål.

Andra halvlek börjar med en press från NFK som inte resulterar i några mål men Söder Futsal visar dock inte heller upp sitt fina spel från första halvleken då Söder Futsal nu stressar fram avsluten och försvaret är inte heller lika disciplinerat. Miguel Prats visar dock sina färdigheter ideligen och är den främsta anledningen till att det tar 13 minuter in i halvleken innan NFK får in ett mål. Söder Futsal försöker nu repa mod och trycka tillbaka NFK men NFK står tillbaka hårt och inleder ett bombardemang av avslut mot Söder Futsal. Söder Futsal står emot i 2 minuter och vid en kontringschans för Söder Futsal får NFK chansen att ganska enkelt gå till 3-3. Den chansen tar NFK och med fem minuter kvar är ställningen alltså lika. Söder Futsal kämpar på och har fler chanser än NFK att avsluta matchen i sin favör men bollen vill inte in i mål. I matchens slutminut lyckas NFK få in i ett mål och det finns inga fler minuter för Söder Futsal att komma tillbaka. Vid machten avblåsning visar statistiken 10-19 i avslut och 6-11 på mål.
Summering för matchen: Båda lagen vann klart varsin halvlek men tyvärr vann NFK matchen. Hade Söder Futsal kunnat behålla sin spelglädje och disciplin från första halvleken tills matchen slut hade det blivit ett helt annat resultat. Nästa match mellan lagen kommer att bli mycket intressant.

Målgörare Söder Futsal:
Kasper Kajermo 1
Cristhian Mercado 1
Srecko Baic 1

Söder Futsal Lag Uppställning:
Målvakt: Miguel Prats
(reservmålvakt: Denis Madunic)

Förstafyran:
Mohamed Musa
Niels BrolevSrecko Baic
Ertan Dazdarevic


Andrafyran:
Bojan Lukic
Kasper KajermoCristhian Mercado
Velimir Markovic

Reserv: Najib Nbou
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Cristhian Mercado 1 1 0 0 0 0
Kasper Kajermo 1 1 0 0 0 0
Srecko Baic 1 1 0 0 0 0
Bojan Lukic 1 0 1 0 0 0
Ertan Dazdarevic 1 0 0 0 0 0
Mohamed Musa 1 0 0 0 0 0
Najib Nbou 1 0 0 0 0 0
Niels Brolev 1 0 0 1 0 0
Velimir Markovic 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Miguel Prats Castillo 1 0 1 0 4 0 0 0
Denis Madunic 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

sön 5 feb 2017, 16:00 Norrköping Futsal Klubb - Söder Futsal 7 - 5