18:00

Köping FF P03 Vit

Referat: Skinnskattebergs SK - Köping FF

Imponerande spel mot KFF
Fredag kväll och ny match, denna gång gästades vi av köping FF för match på Masbo IP. SSK inleder matchen riktigt bra och har ett stort bollinnehav, vi lyckas trycka ner motståndet på deras planhalva och spelade med en mycket bra rörelse och kvalité men målen uteblir. Efter 15 minuter vi börjar hänga på bollen lite för mycket och KFF har lättare att försvara sig. Men i 22 min vinner Emil Reijonen bollen till vänster om KFF straff område och försöker nå in till William men en KFF vägen men Andersson krigar till sig bollen och vänder mot mål fintar en KFF försvarare och skjuter otagbart för målvakten 1-0 till SSK. I 26 min får KFF en inspark som målvakten skjuter upp på mitten och på mittfältet är Joar starkast på skallen och nickar fram där William som möter boll fintar sin motståndare fri med målvakt 2-0 . I 33:e minuten räddar Erik och sätter i gång ett anfall med ett jätte bra utkast till Wilmer som driver bollen ett par meter spelar en djupledsboll på William som kommer fri med målvakten och 3-0 är ett faktum. Äkta hattrick av William Andersson. I halvlek pratar vi tränare om att försätta med vår rörlighet och vår fina passnings spel. Vi får ett mycket kraftigare bollinnehav i andra halvlek och radar upp målchanser som skapas både genom ett koncentrerat och variationsrikt passningsspel och kryddar med individuella prestationer. Köping orkar i andra halvlek inte längre hota oss i djupled vilket gör att våra anfall blir riktigt långa och som "grädde på det berömda moset" så får vi även utdelning i andra halvlek och slutsiffrorna skrivs till 4-0 efter William gick i djupled på höger kanten, dribblar bort några KFF och spelar fram Joar som lägger in bollen i öppet mål i hällregnet.
Stort tack till dagens motståndare från Köping, fortsätter hylla domarna som dömer matcherna, vilken kvalité och som alltid - publiken, vår 10:e spelare som ger grabbarna stöd, energi och glädje - KUL ATT NI ÄR DÄR.
Vi tränare är djupt imponerade av vårt spel i dag och ger alla spelarna ett stort beröm för det underhållande spelet men ett extra plus till backlinjen Barre, Agge och Oliver.