18:30

Spöland Vännäs IF P-04/05

Sandviks IK P04 - Spöland Vännäs IF P-04/05 1-3

Vinst som satt hårt inne
Det var ett laddat Sandvik som kom till match idag, vi har mött dom två gånger tidigare under säsongen och lyckats vinna bägge drabbningarna. Sandvik kom ut i ett rasande tempo och vi stod mest och såg på första 10 minuterna. Men vi lyckades hålla tätt och sakta men säkert tog vi oss in i matchen. Innan första halvlek var slut var vi också i ledning med ett mål.I andra halvlek gör vi ett självmål vid rensning och dom bjuds in i matchen. 1-1 står sig tills det är 7-8 min kvar att spela när vi gör två snabba mål. Totalt sett spelar vi riktigt bra och skapar många lägen, ofta utifrån kanterna eller genom kortpassningsspel. Killarna har verkligen anammat vår spelide och går som tåget just nu.Överbetyg till samtliga spelare, STORT TACK även till Emil Å och Oliver P som gästspelade i kväll.