17:00

Spöland Vännäs IF 1

Stöcke IF - Spöland Vännäs IF 2-6

Seger på svårspelad gräsplan
Det var med lite osäkerhet vad vi skulle möta för motstånd när vi nu skulle möta Stöcke. Någon gång har vi fått storstryk men ofta har det varit jämna matcher.Idag började vi lite tafatt och lät Stöcke oftast ta intiativet i spelet, vi var lite tama helt enkelt 1-1 efter första halvlek. Vi tog ett snack inför andra perioden sen var det ett annat lag ute på plan, vi gjorde fyra mål på ganska kort tid samt vann andra perioden med 4-0. I tredje blev det lite slappare men vi ägde bollen mest hela tiden och var det spelförande laget periodsiffror 1-1.
Men det som är kul att se är att vi tänker försvar när motståndaren har bollen, och anfall när vi återvinner den. Våra lagdelar börjar synka ihop på ett bra sätt och då blir allting så mycket enklare och vi får målchanser.