28 oktober 2017
16:00

Katrineholm Bandy

Referat: SK Höjden - Katrineholm Bandy

Hur bra är Katrineholm? Det visade sig att detta breddlag faktiskt var bäst av alla lagen, vann samtliga matcher även mot Västerås P18 elitlag.
Detta var ett "riktigt" P19 lag med stomme av killar födda -99 och det gick fort, riktigt fort.
Siffrorna blev lite stora, vi fick en taskig start på matchen. Vi var så nära att ta ledningen efter 2min men i kalabaliken framför mål lyckades vi inte få in bolluslingen, Katrineholm rensar undan, kontrar och gör 0-1.
Nästan dirket på avspel, bolltapp och 0-2. Inte riktigt den start vi önskade vi blir frånåkta, stressade, tappar mängder med boll i farliga lägen och målen trillar in i första, 0-6 efter första.
Bra snack i paus och killarna går ut och gör en bra halvlek och spelar faktiskt 2-2, denna andra halvleken var nog den bästa i turneringen.