Assyriska BK

Referat: Solängens BK Vit - Assyriska BK

Hemmapremiär på Eklandavallen i skönt fotbollsväder.
Bra känsla i laget efter en fin match igår kväll, men tyvärr når vi inte alls upp i samma standard.
Vi verkade inte beredda på att Assyriska var såpass bra, och agerar lite avvaktande. Dock slutar första perioden 0-0.
I andra peroden lyckas vi inte vända trenden och hänger inte med och perioden slutar med tre baklängesmål.
Inför tredje peppar vi upp oss så gott det går och vi tar tag ispelet betydlig bättre och reducerar till 1-3 efter 5 minuter.
Det ser mer lovande ut men tyvärr gör Assyriska 1-4 i mitten av sista och då faller vi tillbaka i sämre trend igen tyvärr.
Assyriska var hetare i de flesta situationer och närkamper och när vi tvekar en tiondel så blir vi tvåa på bollen.
Det var nog den största skillnaden mellan lagen men även vårt passningspel höll inte riktigt måttet.
Men vi tar med oss lärdommar även av förluster och rycker upp oss till kommande matcher.