17:00

Stenugnsunds IF

Referat: Solängens BK - Stenugnsunds IF

En knapp timma efter semifinalsegern är det finaldags !!
Killarna fick hålla igång sina trötta ben så gått det gick, för att inte stelna till inför finalen. Fjärde matchen i värmen känns förstås. Killarna var trötta, det märktes, men de kämpade på, på ett utmärkt sätt. Ledning 1-0 i paus efter en ganska jämn halvlek. I andra tycker jag att vi dominerar, men släpper ändå in ett kontringsmål. Matchen står och väger lite, men vi visar att vi är ett bättre fotbollslag, och vinner till sist helt rättvist. Motståndarlagets coacher säger efteråt att vi var det klart bättre laget, och att vi vann synnerligen rättvist !

Sammanfattningsvis kan man säga att vi gjorde två bra matcher igår, mot starkt motstånd. Två uddamålsförluster mot dem kan vi trots allt vara ganska nöjda med. Det visar att vi faktiskt kan mäta oss med de bästa lagen (fast det visste vi ju redan). När så B-slutspelet börjar, är det en "ny" turnering. Det var många väldigt bra lag med i denna cup, och att då lyckas segra i B-slutspelet är mycket bra gjort. Detta skall vi vara stolta över gubbar !!