Felix M, Lühr, Adam, Seger
Carlsson, Benji, Toni, Sixten
Mahdi, Isac
Avbytare: Stenberg, Hugo, Philip, Liam, Rashed
Matchen drar igång och vi är det bättre laget. Vi får igång ett bra tryck direkt, Adam slår en fin boll som Isac plockar ner fint innan han springer ifrån halva försvaret och kyligt placerar in bollen, redan i den 5 minuten. Matchen jämnas ut litegrann många får spela på ovana positioner och Skeppshult börjar hitta in i matchen. Skeppshult får några halvlägen på kontringar men inget farligt förens i den 43 matchminuten. Ett bra inlägg och vi tappar lite i försvaret målvakten skulle gjort det bättre. 1-1 i halvtid men vi känner att vi kan vinna. Rivstart i andra halvlek vi sätter hög press och Skeppshult får bara slå långbollar. I den 55 minuten får vi frispark 10 m in på deras planhalva. Adam skjuter ”planerat” in bollen direkt i mål 2-1. Bara minuten senar kommer det ett fint inlägg på frispark av benji och munter kan kontrollerat nicka in 3-1. Matchen jämnas ut Skeppshult skapar inte så mycket farligt förens i den 73 minuten, då deras spelare får felträff och skjuter rätt upp i krysset. Otagbart för den stackars målvakten. Skeppshult har några halvfärdiga frisparkar men de går direkt på målvakt. Slutresultatet blir 3-2 till RGoIF och många yngre får vara med och plocka körsbär för första gången.
Ledarstaben är mycket nöjd med insatsen många yngre och flera som fick spela på ovana positioner, men hårt slit och kämpaglöd kommer man långt på.