Hampus Henricsson
Pontus Andersson

-------------------------

Fredagkväll, solsken och upplagt för fin fotboll. Enligt tabellen skulle detta bli en jämn historia och det var precis vad det blev.

En första halvlek som börja med en mardrömsstart för kvällens vitklädda hemmalag när kvällens rosaklädda bortalag gör 1-0 redan efter 5 minuter spel. Men RAIF skulle inte ge sig, efter 19 minuter spelade så kommer ett inspel där Rasmus Ridell klipper till, detta i insidan av stolpen och ut. Nästkommande anfall studsar bollen men dyker tillslut upp framför Patryk Löfgren som inte gör något misstag utan trycker bollen i nät och 1-1 efter 22 spelade minuter. Efter detta är det mycket fram och tillbaka mycket kamp och en domare som höll en jämn hög nivå och tillät mycket kamp.

Andra halvlek.
En halvlek som började som den första slutade, mycket fart och kamp. I den 64 minuten kom nästa kalldusch för RAIF. En hemåtnick som rullar in i mål och 1-2 till Snogeröd. Som om detta inte var nog så skulle det kommer mer. I den 68 minuten blir Jakob Hoff utvisad efter en måchansutvisning. Men detta skulle inte stoppa RAIF. Efter 73 minuter gör Rasmus Ridell 2-2 och i den 76 minuten gör Andreas Holmstedt 3-2 till RAIF. Det skulle inte dröja länge innan Snogeröd kom tillbaka. I den 79 minuten trycker man in 3-3. Men återigen skulle RAIF svara och endast 1 minut senare så gör Pontus Haraldsson 4-3 till RAIF. En Snogeröd som försökte men RAIF lyckas hålla undan och med en man mindre i 25 minuter så lyckas man både vända och avgöra. En stark insats!

------------------

Dagens poängliga:

3 Poäng: Marcus Hansson
En stark arbetsinsats Mackan, en löpstark innermittfältare som är mardröm för sina motståndare. En fin insats som ger honom 3 poäng idag.

2 Poäng: Pontus Haraldsson
Ett avgörande mål och en väl genomför match på 3 olika positioner i matchen!

1 Poäng: Patryk Löfgren och Pontus Andersson
Palle gör en fantastisk första halvlek. Ett mål och en massa energi.
Pontus Anderssson kommer in i paus och gör en super andra halvlek. En orädd respektlös junior som med sin storlek vinner nickdueller och gör även en framspelning till Pontus 4-3 mål.

Nästa match är redan på tisdag. Då borta mot Öja FF.