1-0 86 min Solväders

Laget:
Söderman - Mike, Wallnér, Berner, Östlund - Fidde, Petter - David, Hall, Henke - Jompa
På bänken: Samuel, Patrik, Godtman

Första halvlek är ganska jämn där båda lagen har svårt att skapa chanser. Vi borde fått en straff efter 2 minuter när Fidde blir nedgjord i straffområdet men domaren blåser inte. Solväder har ett par farliga hörnor där bl.a. en spelare missar bollen i öppet läge vid bortre stoplen. Vi har något mer boll och spelar bra upp till straffområdet där det tar stopp.
Andra halvlek är lite öppnare. Vi har inte lika bra passningsspel men skapar fler chanser. Hall vänder bort halvla försvaret men skottet går högt över. Patrik har en bra chans i dålig vinkel men målvakten räddar. Jompa kommer igenom från vänsterkanten men skottet går rakt på målvakten. Solväder kommer i många anfall men backlinjen är stabil.
I slutet driver deras mittback bollen, Patrik försöker hänga på men får inget understöd och han kommer förbi halva mittfältet och slår in bollen längs marken, den hamnar hos en Solvädersspelare som spelar fri deras forward som gör 1-0. Vi försöker forcera men skapar ingen målchans,

Väldig sur fölust. Oavgjort hade nog varit mest rättvist, om något lag skulle vunnit tycker jag att vi hade de bästa målchanserna.