3-0 73 min Sandarna
4-0 76 min Sandarna

Laget: Hampus - Mike, Wallnér, Berner, Nikki - Fidde, Petter - Borén, Andreas, Liess - Patrik
På bänken: Kevin, Samuel, C-M, Erik R

Sandarna styr spelet men har svårt att komma igenom. Vi har svårt att komma upp när vi har bollen. Sandarna kommer till straffområdet men inte längre. De har ett par hörnor som är lite farliga men inga farliga målchanser. Sista 20 minuterna kommer vi upp mer i plan och skapar några halvchanser.Erik Ragneus vrider knät och tvingas utgå strax efter han gjort ett inhopp, kan tyvärr vara korsbandet som gåt sönder. Samuel och Liess är så när att komma igenom när de får bollar bakom backlinjen. I slutsekunderna får Patrik ett friläge men missar skottet som går en bra bit utanför.
I andra halvlek känns det redan från början att orken börjar tryta. Vi tappar boll lite för lätt och Sandarna ställer om. Efter 10 minuter slår de en boll bakom backlinjen, deras spelare hinner precis innan Hampus och chippar bollen utanför men Hampus krockar med deras spelare och domaren blåser straff. De sätter straffen säkert. Vi håller upp spelet okey ca 15 minuter till sedan faller vi ihop under 7-8 minuter då Sandarna gör 3 mål efter att vi tappat bollen för lätt i uppspelet.
Efter detta samlar vi ihop oss och avslutar okey.