4-1 78 min Gehöör ass Ferna
5-1 89 min Nikki

Laget: Hampus - Östlund, Wallnér, Kevin, Zakaria - Petter, Kalle, Amber - Jompa, Ferna, Simon
På bänken: Hugosson, Nikki, Gehöör

Vi börjar bra och efter någon minut slår Zakaria en krossboll till Jompa som kommer före målvakten men lobben går precis över ribban. Efter 10 minuter kommer ett uppspel på högerkanten där Jompa får bollen och vänder upp och slår en boll till Östlund som löpt från sin högerbacksplats. Östlund vinner kampen mot deras målvakt och har öppet mål men spelar in till Ferna som har ännu bättre läge som skjuter i mål. Petter och Jompa kombinerar fint och Jompa slår in bollen till Amber som sätter en bredsidevolley in i mål. Vi tappar bollen alldeles för lätt i ett uppspel och de kan kontra. De kommer in i straffområdet och skjuter, Hampus är på bollen men den går in i krysset. Vi går ner oss och tappar boll rätt ofta och Högaborg har chanser men kanske inte kunnandet att förvalta dessa. Vi har en hel del chanser men avsluten går ofta över eller utanför. Några minuter före slutet får vi en frispark ett par meter in på deras planhalva. Petter slår en fin boll in i straffområdet där både Ferna och Jompa blir helt fria. Ferna tar ner bollen och sätter säkert in 3-1.
Vi dominerar andra halvlek och skapar en hel del chanser. Högaborg har ett par chanser främst när vi slarvar i uppspelen. Thomas har kommit in och visar sitt fina spelsinne. Han, Petter och Ferna kombinerar och Ferna serverar en fin passning och Thomas placerar bollen stolpe in. I slutminuten får vi en frispark som Nikki drar över muren och upp i krysset. Ett snyggt avslut av kvällen.