3-2 90 min Ferna ass Christian

Sista matchen för säsongen ställde vi upp med förljande lag:
Hampus - Jonas Ö, Jocke Ek, Kevin, Fredrik - Ole, Petter, Andreas - Fremling, Ferna, Hultenius
På bänken: Mats, Johannes L, Christian

I 20:e matchen (21:a med Argomatchen) hade vi den 20:e (21:e) backlinjeuppsättningen, denna gången med Fredrik som vänsterback.
Vi började bäst och efter 2 minuter får Fremling en fin boll och skjuter strax utanför. Masthuget kommer in i matchen och tar över något utan att något lag skapar så mycket. Efter dryga kvarten får Andreas bollen en bit in på Masthuggets planhalva och slår en kross ut till höger där Fremling är helt ren. Coffe i Masthuggsmålet kommer på mellis och Fremling kan ganska lätt lobba in 1-0. Masthugget är det mer spelförande laget men vi har
ett par fina anfall. Båda lagen skapar en del chanser. Vi gör mycket fint mål där Ferna möter och klackar fram Fremling som kommer löpande bakifrån och skjuter i mål men blir felaktigt avblåst för offside. Masthugget har ett par bra chanser. I den 34:e minuten kommer de igenom i mitten och frispelar en spelare men Hampus gör en kanonräddning.
1-0 står sig halvleken ut. En jämn halvlek som lika väl kunde slutat oavgjord.
Masthugget spelar av i andra halvlek och efter 45 sekunder gör de 1-1 efter ett fint spel på deras vänsterkant. Jag tror inte vi rörde bollen innan målet. Spelet är som första halvlek, jämt men där Masthugget har något mer boll. I 60:e minuten när vi är i anfall skjuter vi och bollen träffar en Masthuggsarm och domaren blåser straff. Ferna blir tillfrågad av Petter (som skulle ta straffen) om han vill ta den. Ferna skjuter både över och utanför. Vi gör 2-1 5 minuter senare när först Ole skjuter strax utanför straffområdet, men bollen täcks av en Masthuggsspelare och bollen går till Petter som skjuter via en annan Masthuggsspelare in i mål. Inte det snyggaste men vem bryr sig om det.
I mitten av halvleken kommer bollen vid vårat avbytarbås. Bollen går ut menOle kommer och skjuter stenhårt i Silows lilla Beppes panna. Som tur var gick det bra.
Masthugget trycker på och matchen blir lite grinig när båda lagen vill vinna sista matchen. Masthugget kommer förbi på sin vänsterkant men Ole kommer och glidtacklar precis före deras spelare men domaren blåser för straff. Straffen sätts säkert i Hampus högra hörn. Masthugget går för seger och öppnar sig bakåt. Vi kommer i en 3 mot 2 läge med Fremling på högerkanten som spelar snett inåt till Ferna som istället för att skjuta, spelar till Christian som gör mål men domaren blåser för offside. Denna gången var det nog riktigt. I slutminuten kommer vi i en kontring igen och Christian är helt fir på vänsterkanten och slår ett fint inlägg där Ferna kan med en lätt slängnick göra 3-2. Masthugget trycker på under övertidsminuterna men skapar inget farligt läge.
Vi avslutar säsongen med en go seger. Nu är det 6 månader till nästa seriematch.
Roligt att se Silow på besök från Malmö. Ole lär få betala skadestånd ett par år framåt