Målskyttar: Andreas 2, Assist: Rybo,Nikki(?)

Avb:Eskil,Forslund,KL

Lördag eftermiddag och det var dags för sista matchen för säsongen.

Som vanligt var det en kamp för att hinna med färjan, vi lyckades få med oss samtliga gubbar i tid, skönt!

Båtresan ut till Styrsö var trevlig, Frasse kunde med hjälp av föreningens spelarleg roa oss övriga med att plocka ut x antal drömlag med spelare som tillhör pushers.

Väl på plats ute på Amneviksvallen möts vi av ett taggat styrsö och en tillsynes avspänd Benny..

Vi snackade om att gå ut och ha roligt, förr oss betydde matchen ingenting, däremot spelade Styrsö med kniven mot strupen, man behövde vinn matchen för att vara helt säkra på spel i sexan 2012...

Efter bara någon minut får Styrsö ett hel öppet läge framför Hampus. Dock gjorde vår egna Hans Van Breukelen en jätteräddning och det var fortsatt 0-0. Lit3 senare gör Styrsö 1-0. Vi ger inte upp utan ökare snarare.. Mellan minut 15-19 gör Andreas (Pushers svar på Magnus Källander, ) 2 mål. Innan domaren blåser för halvtid så Kvitterar Styrsö efter ett riktigt snyggt anfall.

I andra halvlek försöker vi göra förändringar för att återta kommandot. Vi väljer att kasta in "högerkanten från Helvetet" Eskil och Forslund. Tyvärr räckte inte detta, istället gör Styrsö 2 mål och vinner med 4-2. Grattis til Styrsö och vi fortsatte kvällen hos Jompa. En trevlig kväll med mat, lite frågesport och taktiksnack. Väl mött på Festen nästa vecka.